Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, optimere brugeroplevelsen og målrette markedsføringen. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Læs mere Det er OK

Produktet blev tilføjet til din indkøbskurv.

Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Dyekjaer Designs stiftere er Marie Dyekjær Eriksen, Jakob Bank og Christian Bundgaard. Vi mødte hinanden i vinteren 2016/17 og stiftede virksomheden i april 2017.

I efteråret 2016 skabte Marie en serie af blomsterkopper, som hun selv trykkede på en særlig maskine hjemme i sin stue i en lejlighed på Østerbro. Hun lagde kopperne på Facebook og fik helt overvældende reaktioner, og på den baggrund søgte hun samarbejdspartnere og mødte de to iværksættere Jakob og Christian, der tilbød at hjælpe hende med at bygge en forretning op omkring serien. Serien er nu udgået, men du kan læse mere om den her.

I juni 2017 var Marie og Jakob i studiet til optagelse af tv-programmet Løvens Hule, hvor iværksættere søger investeringer fra fem berømte forretningsfolk. Her lykkedes det Dyekjaer Design at score 200.000 kroner og de to erfarne investorer Ilse Jacobsen og Jesper Buch. Det kan du læse mere om her

Efterfølgende har Marie og Ilses samarbejde ført til en ny kollektion af blomsterkopper, som er blevet døbt Fabula Nordic.Holdet bag

Marie Dyekjær
Marie er født i 1981 og uddannet cand.mag. i dansk og historie. Derudover er hun en meget kreativ sjæl, der altid har tegnet meget, og som for nogle år siden begyndte at designe kopper, som hun selv trykker. Marie er direktør og designer for Dyekjaer Design.
31 17 17 68
marie@dyekjaerdesign.dk
Ilse Jacobsen
Inspireret af naturen og omgivelserne i hjembyen Hornbæk har Ilse Jacobsen skabt sit eget erhvervsimperium inden for livsstilsprodukter, hvoraf hun især er kendt for sine gummistøvler. Ilse og Marie har i fællesskab designet Dyekjaer Designs nye kopkollektion, Fabula Nordic.
Jesper Buch
Jesper Buch, født 1979, vil for de fleste være synonym med JUST EAT - takeaway-giganten, som han stiftede i 2000. Siden har han med stor succes investeret i en række virksomheder, og i 2017 indtrådte Jesper som en del af ejerkredsen i Dyekjaer Design.
Anita N. Olsen
Anita er en erfaren marketing- og kommunikationsprofil, der har prøvet kræfter med store, globale virksomheder i både ind- og udland samt med startups. Anita er seed investor og sparringspartner for Dyekjaer Design.